30.12.2020

Привітання ректора ПДАБА

Дорогі Друзі!

    Колектив академії та я, особисто, вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

  Ми бажаємо Вам у майбутньому році не   бути байдужими: ні в сім’ї, ні в роботі, ні з друзями.   Нехай Новий рік принесе більше радості, ніж рік минулий!

Хочеться сподіватися на те, що в Новому році усі ваші рідні і близькі будуть здорові. Що у нас буде цікава робота і її будуть цінувати і оцінювати гідно. Визнання нашої праці, підтримка близьких, добре ставлення, розуміння і любов є цінністю для будь-якої людини незалежно від того, ким працює, вчиться або знаходиться в пошуку себе та своєї справи. А ще ми усі дуже сподіваємося на всій території нашої країни настане довгоочікуваний мир.

Нехай в Новому році Вас незмінно супроводжує успішність в той важливій справі, якою Ви займаєтесь! Нехай Ваші кращі починання завжди супроводжуються творчим натхненням і творчою ініціативою, а Ваша енергія і кмітливість служать запорукою успішного виконання   намічених планів. Хочеться побажати Вам, щоб Ви завжди були оточені теплом і любов’ю своїх близьких, повагою колег і друзів, а  піднесений настрій і душевний підйом завжди супроводжували Ваше життя!

Любові, добра і благополуччя вам і вашим сім’ям,  Друзі!!

 

     З повагою, ректор Микола САВИЦЬКИЙ

?>
вверх